divendres, 20 de juny del 2008

Subvencions Agència d'Energia de Barcelona

Aïllament tèrmic i acústic de buits arquitectònics existents en edificis privats d’habitatges : L’Ajuntament subvenciona el 50% de la factura de les obres de substitució de vidres i fusteries d’habitatges i locals individuals, així com de façanes completes, per instal·lar-ne d’altres de millors característiques aïllants.

Reducció de les emissions contaminants de les calefaccions urbanes: L’Ajuntament subvenciona fins al 20% del cost del canvi o adequació de calderes que permetin substituir el combustible emprat per un altre de menys contaminant.

Dotació de plaques solars sobre edificis privats: L’Ajuntament concedeix ajuts de fins al 25% del cost d’instal·lació de plaques solars i sistemes d’acumulació.

Obres i instal·lacions per al foment de la sostenibilitat (no utilització de PVC, estalvi d’electricitat, aigua,...): L’Ajuntament proposa ajuts econòmics per a aquells que duguin a terme actuacions d’estalvi energètic, utilització d'energies renovables, que fomentin un ús eficaç de l'aigua, l'adopció d'opcions alternatives al PVC, o el foment de la recollida selectiva d'escombraries.

Foment de vehicles elèctrics, biomodals i/o que utilitzin biocarburants: L’Ajuntament vol fomentar la utilització de vehicles a motor poc contaminants concedint ajuts econòmics als propietaris de vehicles elèctrics o bimodals domiciliats a Barcelona.