dimecres, 15 d’abril del 2009

Pròxims mercats d'intercanvi

Des de la Xarxa Comunitària de Sant Antoni - xarx@ntoni ens conviden a participar al VI Mercat d'Intercanvi (sense diners) al barri de Sant Antoni.
Estaran a l'Avinguda Mistral amb Calàbria (als Jardinets de l'Alguer)
DISSABTE 25 D'ABRIL, per al matí, de les 10:30 a les 14:30 h.

Us animem a què reserveu ja alguna taula per facilitar-vos a vosaltres i als vostres amics-gues que portin allò que vulguin intercanviar. Únicament teniu que dir-lis quantes taules voleu que us reservin, enviant les vostres dades al correu: mercatintercanvi@xarxantoni.net

És una proposta d'intercanvi de béns, serveis i coneixements sense diners al barri de Sant Antoni: projecte TROCANTONI (si vols, pots ja intercanviar a Trocantoni on line, enregistrant-te a la nostra web: http://www.xarxantoni.net)

A més, us comentem les següents NOVETATS d'aquest Mercat d'Intercanvi:

1. Hi haurà un espai d'intercanvi infantil i juvenil. Estem intentant implicar a diferents escoles gràcies a la col·laboració de la Campanya Millor que nou, 100% vell. Si sou d'alguna Ampa o teniu algun contacte amb alguna escola, si us plau, parleu amb la Ester (dinamitzadors@xarxantoni.net), ja que abans del Mercat d'Intercanvi es podrà fer un Taller a l'escola interessada a participar-hi.
2. De 12 a 13.30 h. hi haurà un Taller de reparació de bicicletes. Podeu
anar amb la vostra bicicleta per aprendre aspectes del seu manteniment.

També aquest Dissabte 18 d´Abril hi ha Mercat d´intercanvi a la Sagrada Familia!!.
Será davant del Centre Civic al carrer Provença (entre Padilla i Lepanto).
Hi ha taules per tothom!!
Serán les festes del barri.